Sukkela Q-pentue lähti uusiin koteihinsa, seuraava mahdollinen Sukkela pentue aikaisintaan v 2024 keväällä.

Pariskunta Hjallis ja Malla


V. 2021 pentueen isänä

FI21725/17 Shimnavale Jay "Hjallis" (i:GB FT CH Waterford Featherman - e: Shimnavale Jem)

Tietoja Hjalliksesta:
- synt. 22.4.2016
- terveystulokset: lonkat B/B, kyynärnivelet 0/0, silmät terveet 8/2021 (todettu lievä distichiasis, yksi ylimääräinen ripsi)
- geenitestit: EIC, PRA, CNM ja SD2 terve. Pennut eivät tule kantamaan eivätkä sairastumaan em tauteihin.
- koetulokset: NOME-A A1, NOME-A A1/vara-SERT, 2 x NOME-B VOI1, 2 x NOWT VOI1, NÄY NUO-H
- muuta: Hjalliksen 50 pennusta on lonkkakuvattu 39 koiraa, joista 29 terveitä ja 10 rajatapausta (B/C tai C/C), kyynärnivelkuvattu 39 koiraa, jotka kaikki terveitä ja silmäpeilattu 22 koiraa, jotka 2 GRD-tapausta lukuunottamatta terveitä. GRD:t diagnosoitu erilinjaisella nartulla kuin mistä Malla on. Hjalliksen ja Mallan v 2021 syntynyt pentue (4 pentua) ei vielä kuvausikäisiä.
Hjalliksen sukutaulussa 12/30 koirasta neljän sukupolveen mukaan on vähintään GB FT CH-arvoinen titteli, joista lisäksi kahdella IE FT CH-titteli.

Pentueen emänä FI18021/18 Sukkela Metsäkeiju "Malla"

Tietoja Mallasta:
- synt. 13.2.2018
- terveystulokset: lonkat A/A, kyynärnivelet 0/0, silmät terveet 12/2020
- geenitestit: EIC, PRA, CNM ja SD2 clear by parentage / terve vanhempien testitulosteiden perusteella. Pennut eivät tule kantamaan eivätkä sairastumaan ko sairauksiin.
- muuta: Mallan sisaruksista 4/5 on lonkka- ja kyynärnivelkuvattu sekä silmäpeilattu terveiksi. Mallasta oli tarkoitus kouluttaa ns kaverikoira, mutta kotikunta menikin tässä puihin. Malla työskentelee tällä hetkellä harjoittelevana avustajakoirana. Mallalla vielä koulutus kesken, jatkossa suunnitteilla mahd. taipparit, näyttely ja luonnetesti...
Mallan omistajan Mian kertomaa Mallasta: "Malla on kiltti, erittäin työintoinen ja motivoitunut, sopeutuva, lempeä ja rohkea."
Mallan sukutaulussa 17/30 koirasta neljän sukupolven mukaan on eri maiden KVA/FT CH-titteleitä, joista kahdella lisäksi C.I.T.-, yhdellä POHJ KVA- ja yhdellä sekä SE- että FI KVA-tittelit

Tuleva pentue sukutauluineen Koiranetissä, mistä löydät myös muiden pentueideni tiedot:
Hjalliksen ja Mallan tulevan pentueen sukutaulu 4 sukupolven mukaan Koiranet-jalostustietojärjestelmässä


Malla palauttaa damia vauhdikkaasti.


"Lentävä luppa" Malla


Hjallis dami suussa.


Hjallis istuu.


Hjallis seisomassa.
Jos sinua kiinnostaa Sukkela-pentu, niin toivon, että olet tutustunut ensin labradorinnoutajaan rotuna ja rodun harrastusmahdollisuuksiin rotukerhon kautta www.labradori.fi . Olethan tutustunut myös kotisivuihini sukkelakennel.fi . Yhteydenotot pääasiassa puhelimitse, mutta jos haluat ottaa yhteyttä sähköpostitse, niin kerrothan mm seuraavista asioista: kuka olet ja mikä on taustastasi, koirakokemuksesi ja mihin tarkoitukseen olet koiraa etsimässä? Oletko selvillä labradorinnoutajien linjaeroista: metsästys-/käyttö- ja näyttelylinjainen. Minä kasvatan metsästys-/käyttölinjaisia labradorinnoutajia, ellen toisin sivuillani ilmoita. Tämän tyyppiset koirat kaipaavat harrastavia aktiivisia koteja. Ostaessasi pennun minulta sitoudut myös käyttämään sen virallisissa terveystutkimuksissa (Kennelliiton lausunto) heti koiran täyttäessä 1 vuoden. Labradorinnoutajilta röntgenkuvataan lonkat ja kyynärät sekä silmät peilataan. Toivon myös kaikkien kasvattieni omistajien olevan kiinnostuneita käyttämään koiransa noutajien taipumuskokeessa.

Miina ja 2 vrk ikäiset pennut -----

Noin 2 vuotta sitten Mallan emä Sukkela Luna "Miina" astutettiin Hjalliksella...


Kuvassa Miina hepuloimassa koirahoitola Hepulissa :)

Miina-kaunokaisen profiilikuva helmikuussa 2020.

Miina palauttaa NOME-B ALO-luokassa ykkösmarkkeerauksesta lokkia Hauholla kesällä 2017

Miina palauttaa NOME-B ALO-luokassa ohjaussorsaa Hauholla kesällä 2017

Sukkela L-pennut uudessa isommassa pentulaatikossa - Netta viihtyy pentulaatikossa pentujaan leikittäen, niinkuin hyvä emä tekee :) !!

Sukkela L-pennut maistelevat ahnaasti jo kuivamuonaa

Keltainen "möhköfantti" narttupentu 9 vrk iässä, mistä tuli Sukkela Luna "Miina" :)


Sukkela L-pentueen ja Sukkela Luna "Miina"n isä Ripa "lentää"... :)

Sukkela L-pentueen isä Ripa

Ripan sivuprofiili


Olen allekirjoittanut
Suomen Kennelliiton kasvattajasitoumuksen.
Teen aina kirjallisen sopimuksen liitteineen koiran kaupasta Kennelliiton vahvistamaa lomaketta käyttäen.
Myyn pennut eläinlääkärin tarkastamina ja mikrosirutettuina. Liitän uudet pennunostajat vuodeksi Labradorinnoutajakerhon (=rotuyhdistyksen) jäseniksi. Annan pennuille mukaan muonaa ja kirjalliset "käyttöohjeet". Avustan mielelläni kaikessa koirankoulutuksessa parhaan kykyni ja taitoni mukaan.

Lindbiski Pallero "Netta"  n 4 kk - copyright: Minna Lehtimäki

Warrenin ja Netan pentu Sukkela Kultapala "Eetu" n. 8 kk - copyright: Pasi Neminen